highlights

Be dangerously charmed by charmin’s.

Het nieuwe Nederlandse sieraden merk Charmin’s komt met een gevaarlijk charmante collectie ringen. De collectie bestaat uit meer dan 120 ringen met de meest uiteenlopende bedels in verschillende kleuren en materialen. Door 1 of meer modellen om je vinger te combineren kunnen er ontelbaar verschillende stylen gecreëerd worden en past de ring keer op keer bij elke outfit en situatie. Al jaren was Bibian Hoyng op zoek naar de perfecte ring voor elke gelegenheid, passend bij verschillende outfits en stylen. “Ik wilde een ring die de ene keer bescheiden, de ander keer stoer en de volgende dag kleurvol is. Deze ring is nergens te vinden, dus dan ontwerpen we het maar zelf.” Samen met Bart van Olffen bedachten ze Charmin’s De perfecte ring die door een simpel toevoegen van één of meer ringen aan deze lastige eis voldoet. De ringen zijn ambachtelijk geproduceerd en van Sterling zilver met echte halfedelstenen, zoetwaterparels en cubic zirconia’s. U kunt nog veel spannends verwachten van Charmin’s, het merk is deze zomer “geboren” en elk seizoen zullen er nieuwe ringen aan de collectie worden toegevoegd.
Prijs per ring: 14,95 euro Prijs per XL ring: 29,95 euro.

Kazuri.

De Kazuri collectie bestaat uit handgemaakte en beschilderde sieraden van keramiek uit Kenia, Oost Afrika. De prachtige, unieke kralen worden gemaakt van klei uit het gebied rondom Mount Kenya wat het product authentiek van deze streek maakt. Meer dan inmiddels 350 lokale vrouwen zijn in dienst bij Kazuri om elk steentje met de hand te vormen en te glazuren om ze vervolgens te verwerken tot unieke juwelen! De werkplaats is gelokaliseerd op een gedeelte van de farm van Karen von Blixen, bekend van de film 'Out of Africa'.

Kazuri is al een aantal jaren erkend door de IFAT als FAIR TRADE! U als drager van dit unieke sieraad ondersteunt dit principe en u helpt de vrouwen van KAZURI en hun gezinnen aan een beter leven en hoop voor de toekomst!

Otazu.

Een Otazu sieraad vormt voor vrijwel iedere outfit de perfecte finishing touch.

Klik hier voor onze collectie Otazu sieraden

Manouk.

Manouk sieraden zijn exclusief en zeer uniek. Elke Manouk ketting heeft zijn eigen unieke kleur en design. Er zijn verschillende modellen, zodat er voor iedereen een Manouk sieraad is.

Shanghai Pearls.

Pure verleiding met een ongekende aantrekkingskracht op de draagster en haar bewonderaars. Authentieke Shanghai zoetwater parels, gecombineerd met superieure rijgtechnieken en materialen. Lange ontwerpen die flirten met asymmetrie en Aziatische mystiek geraffineerd vermengen met de frivoliteit en de kleuren van Gaudi. Ontworpen door Chen, voor onder meer stijliconen als Linda de Mol.

ZaZa'z.

ZaZa'z is een sieraad dat wordt gekenmerkt door een geheel eigen stijl. Deze stijl presenteert zich in een perfecte balans van kleurencombinaties en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Deze balans vind je iedere keer weer terug in de collectie van zaZa'z.