type of brands

Kop en Staart

Ilse Horck ontwerpt al meer dan 10 jaar bijzondere schoenen en bijpassende tassen voor Kop en Staart. Deze kenmerken zich vanwege zijn eenvoud en kwaliteit. Elke collectie is weer verrassend; eigenzinnig maar tegelijkertijd modisch van karakter en bovendien draagbaar en comfortabel.

Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen is nieuw bij Miss Jones en hot in Nederland. Het merk bestaat sinds 2008 en maakt sindsdien reuzensprongen. Een merk van Nederlandse makelijk dat steeds groter wordt in Europa. De mooie collecties worden goed door het winkelende publiek herkend. De stijl van Juffrouw Jansen is een mix van speels en chic. Wanneer je het draagt voel je je echt een juffrouw met klasse en stijl!

Mart Visser Haute Couture

Naast schoenen en tassen van Mart Visser nu ook kleding bij Miss Jones. Unieke exemplaren, maar ook sets die zich schitterend laten combineren tot een uitgesproken en oogverblindende MV-stijl. Ontmoet Mart Visser bij Miss Jones. Zij introduceert u graag in z'n wereld van simple luxury.

Chick on a Mission

Chick on a Mission is een van de hipste merken van dit moment. Geen BN-er vind je zonder een item van Chick on a Mission. De reden: Chick on a Mission staat voor eerlijkheid en puurheid, wat vandaag de dag zeer belangrijk is. Alle gebruikte materialen worden verkregen en behandeld met het volste respect voor mens en dier. De finishing touch maakt dit merk nog unieker. Als in een kunstwerk ontdek je steeds nieuwe details. Maak maar vast ruimte in je kast, want de nieuwe collectie van dit merk verdient zeker een plek!

New Brand: Hogl, klasse en comfort in 1


Nieuw bij Miss Jones, Högl. De collectie van Högl; mooie elegante schoenen en tassen in vele kleuren. Naast dat deze lijn bestaat uit veel diversiteit zijn de Högl schoenen ook heel comfortabel. De zolen zijn zeer flexibel en zacht en de leersoorten die gebruik zijn, zijn van de hoogste kwaliteit. Door 150 jaar ervaring weet Högl hoe ze een comfortabele schoen maakt en dat de mate van comfort met name in de zool zit. Door het gebruik van 100% zacht leer en een lichte met staal versterkte flexibele zool wordt de perfecte pasvorm gecreëerd.

De originele Indian mocassin Boot
uit de VS. Minnetonka


Grotendeels handgemaakt van superieur eland- of hertenleder, met een stevige rubberzool. Subliem comfort, optimale steun en pasvorm en helemaal in fashion sinds topmodel Kate Moss er voor het eerst mee gesignaleerd werd. Vernoemd naar het stadje Minnetonka in Minnesota, ooit het territorium van de Dakotah and Ojibway indianen, combineert de Minnetonka boot het beste van de originele Indiaanse mocassintraditie met modern vakmanschap in een spectaculaire designerboot. A treat for your feet!

robert d’angelo.

Een nieuwe naam aan het firmament van de internationale shoedesign scene. Hij maakt in hoog tempo furore. Miss Jones spot echte stijl in het eerste stadium en dat maakt van u een trendsetter. D’Angelo’s ontwerpen zijn uitgesproken en eigenzinnig. En een groot deel van zijn collectie is er tot en met maat 45.

issey miyake (1983)

Zijn benadering van het ontwerp is altijd een subtiel en oogstrelend evenwicht tussen traditie en innovatie, handwerk en nieuwe technologie. Hij startte z’n carrière na zijn studie in Parijs en New York, maar werkt sinds 1970 vanuit zijn Miyake Design Studio in Tokyo. In de jaren 90 ontwikkelde hij z’n wereldberoemde garment pleating of plooitechniek. De Miyake Design Studio is al decennialang een van de toonaangevende namen van Japans topdesign.

bladelli

Bladelli is vermaard om een internationale collectie elegante en modieuze damesschoenen, waarbij design, kwaliteit en pasvorm voorop staan. De Italiaanse ontwerpers ontwikkelen collecties die geïnspireerd zijn door de laatste internationale modetrends. Deze trendy invloeden maken, gecombineerd met een goede pasvorm en kwaliteit, de Bladelli-collectie zeer speciaal. De schoenen en laarzen van Bladelli zijn gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen. De bewerking en finishing van het leder geven elke schoen een bijzondere uitstraling en geven Bladelli schoenen wen laarzen hun onmiskenbaar eigen karakter. De Bladelli collectie is ook verkrijgbaar in grote maten en laarzen met wijde schachten.

dick boons (1955)

Dick Boons is de zoon en kleinzoon van een leerlooier en dat verklaart de onlosmakelijke band tussen Boons talent en leer. Na het leiden van z’n eigen schoenenwinkel gaat Boons in 1981 een nieuwe uitdaging aan: hij wordt ontwerper. Halverwege de jaren tachtig verplaatst hij de productie van z’n ontwerpen van Nederland naar Italië, waarna hij snel internationaal doorbreekt. De schoenen van Boons worden gesneden uit kwaliteitsleer en luxe gelooide materialen. Al dan niet gecombineerd met fijne printstoffen worden de schoenen en accessoires met de grootste aandacht voor details afgewerkt. Boons weet feilloos in te spelen op de juiste trends en door z’n klassiekers voortdurend te moderniseren en de ontwikkeling van nieuwe technieken, houdt Boons zijn ontwerpen voortdurend actueel. Boons maakt van elke schoen een beleving en geeft het een unieke signatuur: ieder seizoen weer.

jans design

Janneke Mateijsen (alias Jans), studeerde in 1997 af aan de Academie “Montaigne” en begon haar carrière bij Nederlandse merken als “McGregor” en “Moment by Moment”. In Hong Kong werkte ze voor “Reebok” en “Umbro” en het Amerikaanse streetwear merk “Lanebryant”. Haar lanebryant fashion line werd onder meer gedragen door sterren als Oprah Winfrey, Roseanne Barr and Catherine Zeta Jones. Na Hong Kong startte jans haar eigen merk en creëerde ze een unieke, vrouwelijke, elegante collectie van schoenen en bijpassende tassen, waarin het Oosten het Westen ontmoet. Haar merk vertegenwoordigt symbolen als welvaart, balans, kracht en geluk.

Kenzo

In Japan beschouwd als een pionier die de Japanse ontwerpen aan een wereldpubliek introduceerde. Takada Kenzo studeerde als een van de eerste mannelijke studenten aan de Bunka Gakuin fashion school in Tokyo, verhuisde in 1965 naar Parijs en opende daar In 1970 de Jungle Jap Shop, maar veranderde de naam later in Kenzo. Kenzo bracht meer vrijheid in de beweging, naar de behoeften van de reizende vrouw. Hij maakt gekleurde, vrolijke, spontane, poëtische creaties. Kenzo voert naast het fashion label ook parfums en huidverzorgingsproducten. Z’n opvolgers gaan nog een stap verder en ontwikkelen nu ook tafelaankleding, binnenhuisobjecten en meubelen.

altra cosa

Deze collectie bestaat telkens uit thema’s die aansluiten op de laatste ontwikkelingen in de mode. Regelmatig wordt de Altra Cosa collectie geactualiseerd met gelimiteerde subcollecties schoenen en/of laarzen van fabrikanten die erop zijn ingesteld om snel te kunnen leveren.

passo italia

Passo betekent een nieuwe stap. Gecombineerd met de pay off van het merk - ‘uno stile particolare’, een bijzondere stijl - maakt dat exact duidelijk waar Passo Italia voor staat. Een uitgesproken stijl die telkens voorop loopt in het internationale designlandschap.

gardenia

Gardenia voert een collectie mocassins en 100% Italiaanse schoenen met bijbehorende handtassen. Veel schoenen uit deze collectie zijn sacchetto gemaakt, waardoor ze bijzonder soepel zijn. Een collectie van hoog kwaliteitsniveau.

victor & rolf

Het vermaarde en excentrieke ontwerpers duo Viktor Horsting en Rolf Snoeren kwam voor het eerst samen tijdens hun studie aan de School of Arts in Arnhem. Na hun afstuderen verhuisden ze naar Parijs. Daar wonnen ze de wedstrijd Festival d'Hyeres, waarmee het merk Viktor en Rolf was geboren. Ze weten telkens te verassen, soms zelfs te schockeren met theatrale modeshows en extravagante kledingcollecties. Naast kleding en accessoires voert Viktor en Rolf ook parfums, Flowerbomb voor vrouwen en Antidote voor mannen.

jan jansen

Jansen, geboren op 6 mei 1941 te Nijmegen, brengt al vanaf 1964 schoenen uit onder zijn eigen label voor zowel mannen als vrouwen. Het geheim van de schoenontwerpen van Jansen schuilt in de constructies; de samenhang tussen leest, zool en hak en de onverwachte textuur in het materiaal. Jan Jansen is een van de topontwerpers in Europa en wordt gekopieerd door de befaamde ontwerpers als Prada en Armani. De pronkstukken van Jan Jansen zijn te bewonderen in diverse musea.
Jan Jansen

mart visser

De speciale band tussen de Nederlandse topcouturier Mart Visser en Miss Jones ziet u in een oogopslag als u binnenstapt. De wereldberoemde MV-signatuur is alom aanwezig in de winkels van Miss Jones. Natuurlijk is Miss Jones VIP op de shows van Mart en tijdens de laatste show wist Miss Jones weer de hand te leggen op de meest bijzondere items uit de nieuwe MV-collectie; schoenen, laarzen en tassen. Unieke exemplaren, maar ook sets die zich schitterend laten combineren tot een uitgesproken en oogverblindende MV-stijl. Ontmoet Mart Visser bij Miss Jones. Zij introduceert u graag in z’n wereld van simple luxury

rodrigo otazu.

Een Japans klinkende naam, geboren in Argentinië, ontdekt in Australië, gevestigd in Nederland en wereldroem: zie daar de smeltkroes die Rodrigo Otazu heet. Een smeltkroes die ontwerpen voorbrengt die de wereld verbaasden veroverden en blijven veroveren. Een uitgelezen selectie van zijn extravagante tassen vindt u uiteraard bij Miss Jones, maar ook ontwerpen in de nieuwe stijl, die wordt omschreven als ‘blingblingloos’. Otazu is een andere weg ingeslagen en houdt zich inmiddels ook bezig met fotografie en kledingdesign. Miss Jones blijft Otazu natuurlijk voor u volgen.

shanghai pearl

Pure verleiding met een ongekende aantrekkingskracht op de draagster en haar bewonderaars. Authentieke Sjanghai zoetwater parels, gecombineerd met superieure rijgtechnieken en materialen. Lange ontwerpen die flirten met asymmetrie en Aziatische mystiek geraffineerd vermengen met de frivoliteit en de kleuren van Gaudi. Ontworpen door Chen, voor onder meer stijliconen als Linda de Mol.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Canterbury Sheepskin

De authentieke Ugg wordt niet gemaakt van rundleder met schapenvacht, maar van echte schapenhuid (suède) met vacht! Zo staan de originele Uggs garant voor maximaal comfort en de optimale koeling, verwarming en vochtregulering en bij elke temperatuur. De echte Canterbury Leather sheepskin boots zijn originele Ugg boots gemaakt in Australië van 100% Australian Marino Sheepskin met als extra kwaliteitsaccent een superieure zoolconstructie. Canterbury Sheepskin boots is de toonaangevende fabrikant sinds 1974 van UGS ®, TEVA en Simple Boots.